Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

KINDER TORTA



Pleh podmazan uljem i posut hladnom vodom, prekriti 150gr. sitno seckanim orasima. Preko oraha sipati testo za koru: 6 belanca i 300gr. šećera. Peći u zagrajanoj rerni na 250C dok naraste, a zatim smanjiti na 200C (oko 40 min.) Preko vruće kore premazati 200gr. euro krema
FIL:
Skuvati krem od 750ml mleka, 250gr. šećera, 6 žumanca, 3 vanilin pudinga. Kad se skuva dodati 1 margarin (mutiti mikserom). Krem podeliti na 2 dela.U jedan deo krema staviti 200gr. kinder čokoladica, a drugi deo ostaje žut. Kupiti 300gr. keksa (plazma, piskote)
Filovati:
1) kora s euro-kremom
2) žuti fil
3) keks
4) braon fil
5) šlag (200gr. šlaga)

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

TopOfBlogs
Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.




presearch